onsdag 28 januari 2009

Stockholmsresan

Ja, nu är vi tillbaka i byn efter några väldigt mysiga dagar i storstan. Bilresan gick så himla bra, Albin sov hela tiden och jag hittade dit jag skulle. Det var skönt! Jag åkte direkt till Therese och Edith på måndagen. Det var så mysigt att träffa dem, vi "lekte" med våra barn, fikade, åt lunch, ja det var en toppendag. Man önskade bara att vi bodde närmre varandra. Kattis kom sedan till Therese, vi fikade lite till sedan åkte vi hem till Kattis.
Här ser ni våra goklimpar!
När vi kom fram till Kattis så var det dax att hämta Frank på dagis så vi tog en promenad dit och när Frank ser oss så ropar han LINDA, hur härligt är inte det att höra. Det var så kul att träffa honom igen. Albin är väldigt fascinerad av Frank, vet inte om Frank tycker att det är lika kul med Abbe men han var väldigt snäll med honom. Han hämtade massa saker som Albin fick titta på sedan tyckte Albin att det bara var kul att titta på när Frank leker.
Här sitter killarna i Franks säng och "leker lite", var och en på sitt vis, Albin äter mest på sakerna medan Frank mer leker med dem.På tisdagen åkte vi till Sickla köpcentrum och shoppade lite. Alltid kul att gå i andra affärer än vad man brukar. Sedan åt vi lunch på en underbar kina restaurang. Både Kattis och jag älskar kinamat. Albin var så snäll under hela dagen, allt gick så bra.
Kattis och Albin på kinastället. Jag å Abbe, maten var så god!!
Men apprå på mat, Kattis har gjort så god mat varje dag, det har varit som att äta på restaurang hela tiden. Ja, dagarna går fort när man har trevligt. Så idag var det dax att åka hem igen, hemresan gick lika bra som när vi åkte dit.
Imorgon kommer mamma och pappa det ska bli kul att träffa dem igen.


Inga kommentarer: