onsdag 21 januari 2009

Mammas gokille

Idag fick vi brev från vår läkare angående Albins urinvägar, han skrev att undersökningarna som han har gjort inte visade på något fel. Så himla skönt att det inte var nått, så nu kan vi sluta med antibiotikan som Albin har fått varje kväll.
På eftermiddagen idag åkte vi till Sala en sväng, vi handlade presenten som vi hade tänkt sedan blev det lite småsaker. Besöket avslutades med fika för min del och Abbe fick välling. Han somnade så fort vi kom till bilen.

Ikväll skulle Albin bada, här ligger han och leker med handuken efter badet.

Han har nu börjat att krypa mer och mer, dock inte alltid som andra barn utan han har en egen stil, men framåt kommer han.
Idag satt han för första gången själv, mamma blev så stolt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken go kille ni har! Jag måste komma hälsa på er snart. Men först måste vi köpa ny bil. Om man tar saaben vet man aldrig om man kommer fra.

/Linda

Anonym sa...

Åh, nu måste vi ses snart. Sitta själv, det är stora saker vi har att göra med här. Inte vilken kille som helst som gör det. GO ABBE!

Kram

Anonym sa...

Vilken kille sitta o krypa det händer mycket på en vecka.Ska bli roligt att komma ner nästa helg.Då får vi mysa med Albin,hoppas att mamma o pappa hittar på något så vi får vara barnvakt.

Längtar efter er

Mormor o morfar

Anonym sa...

Världens sötaste:)<3