onsdag 23 april 2008

Mamma och pappa kommer

Imorgon kommer mamma och pappa ner, det ska bli så kul. Längtar verkligen efter dem!!! Det var så länge sedan de var här.
Vi ska mest greja hemma på tomten sedan kanske det blir en tur in till Uppsala. Hoppas att det fina vädret håller i sig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter mysigt! Hoppas ni får en trevlig helg, själv ska vi köra stora flyttlasset och städa ur lgh i helgen, jippiiii! Ha det gott och sköt om magen! Kram Anette

Frank och jag sa...

Mysigt med mamma och pappa på besök! Se till att det blir lite bilder tagna på dig som du kan lägga ut, du är så snål med det och jag vill se!!

På söndag åker vi till Grekland, ska bli så härligt. Frank är så underbar för tillfället- en liten solstråle. Han har lugnat ner sig sedan alla flyttbestyr nu och verkar trivas jättebra här. Han är verkligen i en toppenbra period just nu, så himla mysigt.

Jag såg på Barnmorskorna igår, grinade mig igenom hela programmet. Det kommer sådana känslor sedan man upplevt det själv- sedan tänkte jag på att du också ska få uppleva det snart och då blev jag glad och lite avis. KRAMEN till dig