söndag 11 april 2010

En härlig helg

Vi har haft en mysig helg tillsammans med mormor och morfar. Albin blev så glad när de kom, inte ett dugg blyg, så skönt! I helgen har vi haft det lugnt och skönt, små fixat lite här hemma. I lördags kom Sven-Olov och Maria på middag, alltid lika trevligt. Idag har vi varit ute nästan hela dagen, det har varit så härligt väder. Mormor och morfar åkte hem efter lunch, känns trist för nu kommer vi inte träffas på länge nästa gång blir pingsthelgen då vi kommer åka hem.
Albin somnade gott efter lunchen och när han vaknade klädde vi på oss och gick ute igen, en promenad och mera lek i sandlådan , sedan var det dags för middag. Efter maten så tog vi en cykeltur ner till Runa för mera lek och bus. Efter ett bad och välling så somnade killen gott, vilken härlig dag vi haft idag.

Lite bilder från helgen:
Albin myser i solen, dricker lite festis efter att ha ätit grillad korv.


Lycklig över att få tagit fram sin gräsklippare...
Lördagens middag bestod av; en toast med ugnsgratinerade kantareller med chevréost, sedan blev det en kycklinggratäng. Väldigt gott blev det!
Albin hjälper mig och mormor med att pusta fönsterna, jag köpte nya gardiner till vardagsrummet samt lite nya dukar m.m. nu går färgerna i vitt och grönt.
En super helg....

1 kommentar:

Frank och jag sa...

Vitt och grönt- det låter fräscht och vårigt!

Frank o jag får komma och besiktiga ngn helg.