söndag 19 juli 2009

Fin fint besök

Igår fick vi stor främmande från Stöde, det var familjen Larsson/Bergman som kom och hälsade på oss på sin resa ner till Malmö. Johan kommer ju från Malmö så de skulle ner och hälsa på hans familj och då passade de på att träffa oss. Vilket vi förstås blev super glada över. Det var så kul att få vara lite med Tilde oftast när vi ses så är det bara över en fika men nu fick vi verkligen träffas länge. Igår när de kom så badade barnen och lekte innan vi grillade, Albin var så fascinerad av Tilde, han följde henne hela tiden och tittade när hon lekte, han gjorde även försök vara med att leka. Tilde hon försedde Abbe med diverse leksaker. Ja, det var så kul att titta på dem. Att få barnen att somna sedan gick verkligen över förväntan.
De åkte vid elva idag, de har ju en bit kvar att åka om man så säger, pratade med Anette för en stund sedan då var de i Göteborg och skulle sova där inatt.
Det blev väldigt tyst och tomt när de åkte men vi bestämde att de skulle komma ner en helg i höst, så det ser vi framemot.

Här leker de med lastbilen som Albin fick i 1 års present av dem.





Inga kommentarer: