måndag 31 augusti 2009

Mysig tjejhelg

I helgen har vi firat Kattis som har fyllt 30 år. Jag och Anette åkte till henne i Stockholm för att fira henne. Vi kom ned på fredagen och stannade tills på söndag, man tycker att man har så många dagar på sig men tiden gick så fort. Vi var framme hos Kattis vid tre tiden då blev det lite fika och uppvaktning. Sedan bjöd Kattis på en super god trerätters middag med väldigt gott dricka till samt några fina drinkar. Efter lite tillfixade åkte vi in till stan för att fortsätta kvällen ...

Lördagen spenderades i huvudstadens affärer, det finns ju så stort utbud... Jag handlade skor, en klänning, huvtröja samt en träningsoveroll till Abbe. Ja Abbe saknade jag såklart men han hade det super bra med pappa.
Efter vår shoppingtur som inte var klar förrän klockan 19 åkte vi hem och fixade lite middag, efter maten satt vi bara och pratade tills klockan var närmre två, då var det dax att sova. Söndagen kom snabbare än vad vi hade trott, tiden går ju så fort när man har kul. Vi åkte hemåt efter Kattis väldigt goda frukost.
Det var en väldigt mysig och skojig helg, det var länge sedan jag hade så kul!
Tack Kattis för supergod mat och allt annat som du fixade till oss....

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv för att du är så underbar! Längtar efter en till liknande helg- hemma hos dig kanske, med shopping i Uppsala, inte helt fel det heller!
Puss i ljumsken
/Kattis