söndag 2 augusti 2009

Furuvik

Nu har Albin varit på sin första semestertripp, den var inte särskilt lång men den var väldigt kul. Det var vi, fam. Ring och fam. Zackrisson, som åkte till Furuvik. Vi har tittat på djuren, åkt karusell, ätit karamell och till sist så badade vi.

Här ser ni hela ligan som tar en välbehövd paus mellan ponyridningen och aporna. Stortjejerna åkte karuseller som bara den, Albin fick nöja sig med de mindre karusellera, här åker han bil med pappa.....

En till biltur denna gång med mamma.... (känns inte alls löjligt att klämma in sig i en sådan här bil :) )

Man blir trött av att gå på Furuvik, Albin somnade till sist och sov i ca. 1 timme, vilket var en välbehövlig tupptur.



Innan vi skulle äta middag så fick barnen bada lite, både Albin och Klara var helt vilda i vattnet..
Efter badet så gick vi och åt på en super god fiskrestaurang som ligger i utkanten av området, vi åt så god mat. Till sist sa en av tjejerna -mamma får vi sova snart? Det tar på krafterna att leka en hel dag.
Vi kämpade med att hålla dem vakna när vi gick hem, väl vid stugorna på somnade barnen ganska omgående och vi vuxna kunde få sitta ned och bara prata, det var så skönt! Om ni inte har förstått det innan så är Albin aldrig stilla, han bara springer och springer.
Här sitter våra älsklingar och leker tillsammans, så härligt att se....

Vi var alla ganska trötta så det blev en tidig kväll. Typiskt nog så vaknade jag vid 5 tiden av att måsarna hade efterfest på våra reser... jag var tvungen att kliva upp och plocka ihop efter deras kalas.... inte så kul!

Albin vaknade tidigt imorse så det var bara att klä på sig och gå ut och leka, ute var även Kricken och hennes tjejer som precis som Albin är morgonpigga. Efter morgonbestyren så dukade vi upp långbord ute och åt frukost, så mysigt!!

Sedan städade vi stugorna och vid elva tiden så åkte vi hem igen. Det var en så mysigt och alldeles lagom semestertur och det var så kul att träffa alla. Lille Charlie var så söt!!! (Maria och Anders pojke) Hoppas att vi gör om detta nästa sommar ....

Inga kommentarer: