måndag 22 mars 2010

Mysig helg

Vi har haft en sån mysig helg! I lördags var vi till Torsång (ligger utanför Borlänge) och hälsade på Johanna och Björn. Vi hade det så härligt, strålande sol, god mat och fint sällskap, vad mer kan man begära. Albin var även han på strålande humör. Resan dit och hem gick jätte bra.

I söndags var vi mest hemma, vi plockade och städade. Vi fick fikafrämmande, Cilla och Nike och Hanna, Emilia och Julia var här. Barnen lekte glatt, fikade och tittade lite på film, Albin fick en ny film, Postis Per.
Här sitter ligan och myser och tittar på film.
Liten lässtund.
Efter middagen så var vi till Runa, Albins kompis, som hade fyllt 2 år. Det är så kul att se hur de små leker med varandra. Innan så lekte de mer bredvid nu är det mer och mer med varandra. De hade tebjudning, byggde lego, lekte med dockor, Albin kör dock mest med dockvagnen.... De hade verkligen skoj!
En härlig dag med en underbar kille! Det är så skojigt nu för det är något nytt varje dag, han pratar mer... visar tydligt vad han vill ha eller vilken lek vi ska leka osv. Till saken hör att han nu också sover hela nätterna i sin säng, vilket resulterar i en mkt mer utsövd mamma och pappa som orkar leka ännu mer med sin gosse.
Hoppas veckan går fort, vill ha en sådan här härlig helg igen....

2 kommentarer:

Kusinen Frida sa...

vilken härlig helg ni verkar ha haft! :)
hälsa alla, saknar er!

Gudfadern sa...

Det glädjer mig att Albin leker mer med dockvagnen än själva dockorna. Det ger mig hopp!