söndag 28 december 2008

Albins första jul!

Albins första julafton, den började med att han vaknade vid halv sju, kunde väl inte hålla sig längre... Vi klev då alla upp och fikade lite, Albin fick välling. Efter lite lek och bus blev han trött och somnade och sov i över två timmar, då passade vi på att se Arn 2. (Den var inte lika bra som Arn 1) När Albin vaknade så gick vi ut en sväng, efter det blev det fika hos grannen, Albin fick så fina hemstickade strumpor. När vi kom hem var det bara att skynda oss att byta om och packa lite, för då var det dax att åka till Högsbo.

När vi kom var det uppdukat för fika med massa olika kaksorter, det var så gott. När Kalle började så somnade Albin, han var inte alls intresserad men det blir nog annat nästa år.

Albin och pappa busar framför elden


När Kalle var slut så började vi fixa med maten. När vi andra mumsade julmat så åt Albin potatis och morot och han tyckte det var smaskens.
Efter maten kom tomten förbi en sväng, men han hade bråttom för det är många barn att besöka denna dag. Vi passade dock på att ta ett kort på lillnissen och tomten.


Här hade vi lite paketöppning, Albin var faktiskt ganska bra på att öppna eller ska jag säga riva bort papperet.

Efter paketöppningen så åkte vi hem och bara tog det lugnt, allt som allt var det en toppendag och jag tror att Albin tyckte att det var mysigt om inte annat så var det härligt att titta på alla lampor och ljus.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så glad att få vara med under Abbes första jul. Han är en riktig guldklimp. Kram på er.

Therese sa...

Låter som en bra jul. Vi ses snart i Stöde! Kram