onsdag 10 september 2008

Nu har vi varit hemma hos mormor och morfar i en vecka och i morgon är det dax att ta tåget hem. Arvid har också varit här men han åkte hem i söndags. Vi haft mysiga dagar men som alltid ska det bli kul att komma hem. I lördags var vi på fest, en kombinerad bröllops- och födelsedagsfest. Första festen för Albin, han tyckte inte att det var lika kul som mamma och pappa så vid elva åkte vi hem. Vi var ändå nöjda, han sov under middagen....

Vi har också träffat mormor, i söndags var vi där och fikade. Kattis är också hemma så vi var till dem å fikade en dag, då fick Albin låna lite kläder efter Frank. Anette var till oss i går, hon hade också plockat ihop lite kläder som Tilde har haft, det är ju perfekt att kunna låna av varandra.

Det enda som har varit trist under denna vecka är att min förkylning inte har släppt, är så less, har varit så här i 2 veckor nu.

Vet inte vad jag skall hitta på att göra idag, eventuellt ska Kattis och Maria komma hit en sväng, hoppas... Nu ska jag passa på att plocka ihop lite här hemma medan killen sover.

Inga kommentarer: