onsdag 30 december 2009

Hemma igen

Så är vi nu hemma igen efter några härliga men kalla dagar i Stöde. Vi hade en riktigt mysig jul tillsammans med mormor och morfar. På julafton var det förutom vi då, morbror Magnus, Göran och gammelmormor Ingrid, på kvällen kom Frida, Per och Barbro. Albin fick många fina julklappar och han blev riktigt duktig på att öppna paketen till slut. Vi har också hunnit med att träffa många kompisar. Men mest så har vi bara myst på hemma hos mormor och morfar. Albin har lekt och busat som bara den!
Både resan upp till Stöde och hem igen gick bra men hemresan var lite dryg då det var ganska mkt trafik. Vi kom hem igen i söndags kväll och det var faktiskt skönt att komma hem igen.

Bilder från jul kommer snart.

Vi har inte gjort så mkt denna vecka, det har ju varit så kallt. Vi har bara kunnat vara ute en kort stund varje dag, trist!
Idag har vi storstädat hela huset, inte så kul men det behövdes verkligen. Nu är det så fint!
Till middag blir det kantarellsoppa, den soppan är super enkel att göra och så himla god. Albin tycker också mkt om den.

Kan inte fatta att det är nyårsafton imorgon, tiden går ju bara för fort..... Vi ska vara tillsammans med Micke, Cilla och deras Nike samt Hanna, Emilia och julia på Nyår. Cilla var här för en stund sedan och drack lite kaffe och då planerade vi menyn för morgondagen, det blir inte så märkvärdigt men det blir gott!

Ha en bra dag och jag passar på att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er i Tärnsjö!!

Vilken härlig jul vi har haft.Albin är helt underbar.Så tyst det blev på Söndag.Hoppas ni får en trevlig Nyårsafton.

Kramar
från
Mormor o Morfar