tisdag 10 april 2012

Påsken

Vi kom upp på torsdags eftermiddag, resan gick jätte bra. Alltid gruvsamt att åka långt med små barn. Men det gick som sagt bra, ett stop på Mc D sedan kunde vi bara köra på.
På torsdagen var vi bara hemma, barnen lekte med mormor och morfar som längtat så efter dem Långfredagen spenderades mesta dels utomhus, det blev pimpelfiske, korvgrillning, fyrhjulningsåkning m.m. Albin var helnöjd.
Vi var även upp till Magnus och Jenny som håller på att renovera farfars hus. Det blir så fint! Albin hjälpte till lite han med. Blev middag med dem senare på kvällen.
Lite äggletning blev det också, och ja påskharen hade sökt sig till Stöde.... Albin blev så till sig när han fann två ägg i trädgården, hur gick det till???
På lördag träffade jag Kicki och hennes familj, det var så länge sedan sist. Kul. Hann även med en snabbfika hos härliga familjen Ring på eftermiddagen. Min fina och söta kusin Frida har vi också hunnit med att träffa. Hela familjen Westerberg/Jansson var bjudna på middag till Lena och Göran (kompisar till mor och far), så gott och trevligt.
På söndag var det dags att packa väskorna och bege sig söderut men först ett stop hos mormor Ingrid som nu bor på ett sjukhem. Det var bra med henne och hon blev glad när vi kom. Det var denna påsk det. Resan hem gick även den bra.
Även om det är skönt att åka hem till Stöde så är det underbart att komma hem till Tärnsjö. Tack mor och far för denna gång.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en härlig påskhelg är så kul att få träffa alla. Småkillarna är så underbara!!!

Kram
mormor

Kusin Frida sa...

Jätte kul att få träffa er igen! Hoppas det inte hinner gå allt för länga innan nästa gång! :) kram

Camilla sa...

Vilken härlig påskhelg ni verkar ha haft! Jättefina bilder.
Kramar C