tisdag 28 februari 2012

Stöderesan

Så var vårt besök i Stöde snart slut för denna gång och som vanligt har vi haft det så bra. Tänkte summera lite kort vad vi har haft för oss.
Vi kom i torsdags, resan upp gick jätte bra. Barnen skötte sig exemplariskt Vi gjorde inte så mycket mer den dagen.

På fredag åkte mamma, jag och Gustav till stan och hälsade på gammelmormor. Albin och Arvid roade sig med skridskoåkning och en tur till badhuset. På kvällen kom Magnus och Jenny, härligt att få träffa dem lite. De håller på att renovera ett hus här i Stöde, så Arvid har varit där och hjälpt till lite.

Lördags förmiddag spenderade vi på skridskoplan där det var skridskodisco, det var kul men Albin åkte inte så länge, han tycker att det är svårt och väldigt halt. Sedan åkte jag och Anette in till stan för att möta upp Kattis för lunch och senare blev det partaj. Massa stödetjejer träffades för party och sedan blev det att återuppliva gamla minnen då E-type spelade på Aveny. Vi lyxade till det och sov på Knaust hotell, helt underbart och en himmelsk god frukost med allt man kan tänka sig. Det var faktiskt skönt att bara få vara Linda för en helg inte mamma Linda med allt vad det innebär. Men visst saknade jag grabbarna men inte så mycket :)
Vi hade det så kul men det var också skönt att få komma hem tillbaka till verkligheten och mammarollen igen. Trivs faktiskt bäst i den.

Arvid åkte hem på söndagen för att jobba men vi valde att stanna kvar några dagar till.

Albin och jag åkte i måndags till Drakborgen för att leka och busa, det var så kul att bara få vara med han. Såg att han njöt lika mycket som jag att det bara var vi. Gustav var hemma med mormor. Anette var också där med sina barn, mysigt att få träffa dem med. Jag är väldigt imponerad av stället, dit kommer vi åka fler gånger. Behöver väl inte säga att Albin också tyckte det var skojigt.

Idag har vi mest bara tagit det lugnt hemma, dagen bjöd ju på strålande sol så vi har varit ute en del. Nu är det slappning framför tv som gäller, Gustav har redan somnat och Albin är också trött nu så det är väl dags att lägga honom. vi har som ni förstår haft fina dagar i Stöde men imorgon åker vi hem till Tärnsjö.








1 kommentar:

Kattis sa...

Erkänn nu att vi inte saknade barnen ett dugg!
Kram, det var så mysigt. Sovmorgonen, att ligga i sängen och slöprata samt frukosten var bäst!