fredag 7 januari 2011

Arvid 35 år

Idag har vi firat pappa Arvid för han fyller år idag, hurra!!! Dagen började med att jag fick sovmorgon, ok kanske att det skulle ha varit pappans tur men men....
Efter en smarrig frukost så åkte vi in till Sala för att storhandla samt äta lunch. Albin mös på och tyckte det var skoj...
Vi åkte sedan hem, Albin och Arvid klädde på sig för att ta en skotertur, vilket både far och son tycker om. Albin sitter som ett ljus och bara njuter, han älskar att åka vvrrmmm som han säger.
Medan de var ute och åkte så passade jag på att städa lite inför kvällens födelsedags middag.

Klockan 18 så kom Maria och Sven-Olov, Erik och Karin, jag hade gjort kycklingpaj med div. tillbehör. Om man ska tro gästerna så blev det gott! Efter maten blev det Lets Dance och kaffe och tårta. En riktigt bra dag har vi haft!

Imorgon kommer farfar Christer och Inger och hälsar på, det ska bli skoj sedan på söndag ska vi åka på dop i Torsång. Det är Albins söta kusin Elin som ska döpas. Fullt upp hela helg, men lite mer vvvrrrmmm ska det också hinnas med.

kram på er alla våra vänner!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en trevlig kväll.Hälsa till Christer o Inger. Nu är vi sugen och komma ner.Vi måste bestämma någon helg framöver.Idag har vi varit nere hos mormor och plockat bort julen.

En bamse kram till Albin!!!

Camilla sa...

Grattis till Arvid i efterskott!
Härligt med skoter, förstår att Albin gillar det!
Hoppas att ni alla mår bra!
Kramar Camilla