tisdag 13 juli 2010

En vecka i Hullsjön

Albin och jag har varit en vecka hos mormor och morfar i Hullsjön. Vi har haft det så mysigt och vi har blivit så ompysslade. Kusin Frida har också varit där, hon är så duktig med Albin och han tycker att det är så lattjo att vara med henne.
Kortfattat vad vi gjort;
Söndag; vi kom upp på eftermiddagen, Albin blev så glad när han såg mormor och morfar. Det blev mest lek och bus resten av dagen.
Måndag; då åkte vi till Norra berget och tittade på djuren där och lekte i den fina lekparken. Vi hann även med en tur på stan samt en snabbvisit hos brorsan och mormor Ingrid.
Tisdag; en slappardag, skönt!
Onsdag; Då åkte Albin och jag ned till Stöde för att träffa Therese och Edith, vi åkte på badet och badade med bustrollen. Albin var helt vild i vattnet.
På kvällen åkte mamma och jag på gatufesten medan pappa Jan tog hand om Albin och det gick så bra....
Torsdag; Vi lekte mest och bara tog det lugnt, skönt! På kvällen gjorde vi egna langos, det blev faktisk gott.
Fredag; då åkte jag in till Sundsvall, jag bodde hos brorsan och Jenny. På kvällen gick vi ut och åt sedan på lördagen var det gatufesten. Det var verkligen en super skojig kväll och underbart att få umgås en hel dag/kväll med Maria.
Söndag; Magnus och Jenny följde med upp till stugan och det var grillning som stod på schemat. Måndag, dagen för hemresa, resan gick bra vi stannade till hos Arvids morfar, de har stuga utanför Hudiksvall.
En underbar vecka har vi haft, tack kära mor och far.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar vecka vi har haft med dig o Albin. det var så kul att få vara med honom när du var nere hos Magnus o Jenny.Han pratade hela tiden om traktorn och gick efter morfar hela tiden.En mycket stolt morfar!!!!!!!!!

Kram från mormor o morfar