söndag 21 juni 2009

Midsommar i Hullsjön

Så har Albins första Midsommar passerat och vi spenderade den uppe i Hullsjön tillsammans med mamma och pappa, Per och Frida. Vi hade det riktigt trevligt och mysigt.
Vi åkte upp på torsdagen och kom hem idag, söndag. Resan upp tyckte Albin inte var så skoj med hemresan gick desto bättre. Det var skönt!
På Midsommarafton åkte vi till Huberget och var med på firandet där, Albin, jag och Frida var med och dansade och sjöng runt stången. Där träffade vi lite kompisar, bla. fam. Malmström och lite gamla skolkompisar.

Vår egen Midsommarstång i Hullsjön.

På kvällen åt vi god mat och bara tog det lugnt.

I lördags kom Magnus, mormor och Göran upp. Då blev det mer god mat och en femkamp som vanns av Arvid. För mig gick det inte bra.... Albin var på strålande humör hela dagen, han älskar när han få all uppmärksamhet.

Frida och Albin i full fart.



Förutom att vara i Hullsjön så hann vi med att träffa lite kompisar, vi tittade in till Johan och Anette i deras nya hus som verkligen har blivit super snyggt. Vi träffade även Kricken och hennes familj. Abbe och Klara lekte och stökade på... det är så roligt att se när de små "leker" tillsammans. Vi var in och sa hej till familjen Ring när vi åkte hem. Maria har inte fått sin bebis än, vi hade hoppats att vi skulle på träffa den lille men det får bli nästa gång. Tydligen så trivs den verkligen bra därinne. Han/hon skulle ha kommit för ca. 11 dagar sedan...

På hemvägen åkte vi in till Arvids morfar och hälsade på, de har sommarstuga utanför Hudiksvall. Där blev det lite fika innan vi begav oss vidare hemåt.

En väldigt trevlig helg har det varit.

1 kommentar:

Kusin Frida sa...

Det var kul att äntligen få träffa er har längtat väldigt mycket!:)
väldigt fina bilder hade du tagit också;)
Men nu syns vi ju om en vecka igen:)<3